Terug

Kan iemand mij advies geven over hoe ik het M aangifte formulier het beste kan invullen?

Mark Bakker

Hallo,

Ik heb een aantal jaren in het buitenland gewerkt en was gedurende die tijd uitgeschreven uit Nederland. In 2010 ben ik weer naar Nederland teruggekeerd en de laatste maanden van 2010 heb ik weer in Nederland gewerkt.
In het eerste half jaar van 2010 deed ik ontwikkelingswerk voor een Duitse werkgever waarbij ik werkte in een land waarmee Nederland geen belastingverdrag heeft. Deze Duitse werkgever heft geen belasting over het inkomen van ontwikkelingswerkers. Ik moet nu aangifte voor 2010 doen in Nederland via een M-formulier en ik wil niet het gevaar lopen dat ik alsnog belasting moet betalen over mijn Duitse inkomen. Kan iemand mij advies geven over hoe ik het M aangifte formulier het beste kan invullen?

mvg,

Mark Bakker


1 Antwoord

Antwoord van bedrijf dat niet langer actief is

beste Mark,

 

Je moet in het aangiftebiljet zowel om aftrek elders belast voor het Duitse inkomen vragen, als ook om een beperking van de verzekeringsplicht vragen voor de periode dat je in Nederland woonde c.q. werkte.

Mocht je er zelf niet uitkomen, dan kunnen wij op electronische wijze het M biljet 2010 voor je invullen tegen een transparante en schappelijke prijsstelling. Je kunt contact met ons opnemen.

 

mvgr

 

Ton van den Broek