vd Bergh Accountants & Belastingadviseurs


Engelenkampstraat 72 6131 JJ Sittard
0610505662 Klik om te bellen

Over vd Bergh Accountants & Belastingadviseurs

Financiële dienstverlening
Bij Van de Bergh Accountant en Belastingadviseurs kunt u terecht voor al uw administratieve vraagstukken. Wij zijn er voor het samenstellen, beoordelen en controleren van uw jaarrekening. Tegelijkertijd helpen wij u bij uw administratieve organisatie en interne beheersing, bedrijfseconomische kwesties en fiscale vraagstukken. Voor waardebepalingen, bedrijfsopvolging, fusie- en overnamebegeleiding en automatiseringsvraagstukken bent u bij ons aan het juiste adres. Wij controleren ook de betrouwbaarheid van uw geautomatiseerde gegevensverwerking. Iedere ondernemer heeft andere behoeften als het om een accountant gaat. Daarom bieden wij dienstverlening op maat.

Fiscale dienstverlening
Belastingwetgeving verandert voortdurend. Iedere verandering kan grote gevolgen hebben. Het is derhalve zaak om de regelgeving zo goed mogelijk te benutten. U kunt bij ons voor ieder fiscaal vraagstuk terecht. Dit kan gaan van tax planning, belastingaangiften en de keuze van de rechtsvorm tot bedrijfsopvolging, emigratie en remigratie, second opinion, pensioenen en toekomstvoorzieningen, (her)structureren van vennootschappen alsmede bezwaar en beroep. Dit zijn onder andere vraagstukken waarbij wij u van dienst kunnen zijn. Onze Fiscale medewerkers zijn lid van de Federatie Belastingadviseurs (FB).

Administratieve dienstverlening
Wij vertalen wensen en behoeften naar uw dagelijkse administratie en bieden oplossingen voordat zich problemen voordoen. In salarisadministraties zijn we veelzijdig. Indien gewenst stellen we arbeidscontracten op en vragen we loonkostensubsidies aan.

vd Bergh Accountants & Belastingadviseurs in het kort

Particulier / zakelijk

Particulier
Zakelijk

Diensten

Advisering
Boekhouding
Controle
Fiscaliteiten
Salarisadministratie

Onze locatie

vd Bergh Accountants & Belastingadviseurs


Engelenkampstraat 72 6131 JJ Sittard
0610505662 Klik om te bellen