Strataego Advies Eindhoven - fiscaal juridisch strategen


Stratumsedijk 6 5611 ND Eindhoven
0403041460 Klik om te bellen

Over Strataego Advies Eindhoven - fiscaal juridisch strategen

Financieel advies nodig in Eindhoven of omgeving?

De financieel adviseurs van Strataego Advies Eindhoven staan klaar voor ondernemers en particulieren. Wij ondersteunen u bij het realiseren van uw financiële uitdaging. Dit doen we op basis van een financieel plan of ‘ad hoc’ naar aanleiding van een belangrijke gebeurtenis in uw leven. Met welke vraag u ook aanklopt, we denken graag met u mee. Wilt u deskundig financieel advies? Informeer dan vrijblijvend naar wat wij voor u kunnen betekenen door ons te bellen op 0403041460.

https://www.strataego-advies.nl/financieel-advies/

Op zoek naar fiscaal advies in de regio van Eindhoven?

In ons team van Strataego Advies in Eindhoven is er altijd iemand beschikbaar die u fiscaal kan begeleiden. Wij geven duidelijk fiscaal advies aan ondernemers en particulieren. U kunt uw vraagstuk gratis aan onze fiscalist voorleggen. Wij geven direct inzicht in uw situatie. Informeer vrijblijvend naar wat wij voor u kunnen betekenen. 

Fiscaal advies voor ondernemers

Ondernemer en fiscaal advies nodig? Onze expertise is om ondernemers zowel zakelijk als privé fiscaal te ontzorgen. Wij realiseren ons dat (internationale) belastingregels, ook voor uw boekhouder en accountant, vaak niet volledig te doorgronden zijn. Fiscale voordelen worden daardoor niet benut en fiscale risico’s blijven onopgemerkt. Hoe kunt u fiscale kansen benutten en fiscale risico’s beperken? Wilt u groeien en maximale resultaten behalen? Met ons belastingadvies creëren we een duurzame strategie waarin u optimaal profiteert van alle fiscale mogelijkheden. Wij zijn graag betrokken bij uw succes.

Fiscaal advies voor particulieren

Net als de ondernemer op privégebied, voorzien we particulieren ook in fiscaal advies. Wij geven antwoord op vragen over toeslagen, belastingaangiften en de gevolgen erven en schenken. Ook adviseren wij over de fiscale en juridische gevolgen van een echtscheiding. We spreken daarbij uw taal en nemen uitgebreid voor u de tijd. Wij vertalen uw doelen in een gewenst fiscaal resultaat. Het bouwen van een langdurige vertrouwensrelatie vinden wij belangrijk. U zult daardoor in staat zijn om goede keuzes te maken die uw positie verbeteren. Vaak kunnen wij verrassend veel belastingvoordeel voor u behalen. Ontdek ook het voordeel van één aanspreekpunt voor al uw belastingadvieszaken en bel ons direct.

https://www.strataego-advies.nl/fiscaal-advies/

Notarieel advies in Eindhoven

Notarieel advies nodig in Eindhoven of omgeving? Heeft u vragen over notariszaken of wilt u weten of het verstandig is om een notaris in te schakelen? Wij u adviseren en begeleiden u bij het (notarieel) regelen van de bijzondere momenten in uw leven. Leg uw vraagstukken over erven, wonen, samenleven en ondernemen aan ons voor en wij laten u ervaren dat wij het verschil maken! Onze eerste beoordeling kost u niets en is geheel vrijblijvend. Wij maken notarieel advies toegankelijk. Notarieel advies of begeleiding nodig? Bel ons dan direct 0403041460.

https://www.strataego-advies.nl/bedrijfsadvies/notarieel-advies/

Juridische vraag of geschil

Heeft u een uitdaging voor onze jurist? De juridisch adviseurs van Strataego Advies bieden duidelijk ‘no-nonsense’ juridisch advies en rechtsbijstand aan ondernemers en particulieren. Wij lopen voorop, weten van aanpakken en steken onze nek voor u uit. Leg uw juridisch vraagstuk aan ons voor en wij laten u ervaren dat wij het verschil maken! De eerste beoordeling op basis van uw vraag of omschrijving van het geschil kost u niets en is geheel vrijblijvend. Bel ons direct voor juridisch advies op 0403041460.

Advies transitievergoeding bij ontslag

De transitievergoeding 2020 verandert ingrijpend voor medewerkers. Wij staan u persoonlijk bij in uw zaak bij ontslag of dreigend ontslag. Heeft u vragen over de transitievergoeding in 2020? Wij staan u persoonlijk en betrokken bij in uw zaak. Zoekt u juridisch advies in uw arbeidszaak? Zowel als werkgever als werknemer bent u bij Strataego Advies aan het juiste adres. Heeft u vragen over ontslag, arbeidsvoorwaarden, een vaststellingsovereenkomst of wilt u vrijblijvend van gedachten wisselen over een andere arbeidsvraag? De eerste en belangrijkste vragen kunnen we vaak direct beantwoorden en daar brengen we niets voor in rekening. U kunt ons altijd even bellen 040 3041460.

Strataego Advies Eindhoven - fiscaal juridisch strategen in het kort

Particulier / zakelijk

Particulier
Zakelijk

Diensten

Advisering
Arbeidscontract en ontslag
Automatisering boekhouding
Bedrijfsbegeleiding
Bedrijfseconomische begeleiding
Belastingaangifte
Bezwaar en beroep
Boekhouding
Budgetcoaching
Estate planning
Financial planning
Fiscaliteiten
Gouden handdruk
Incasso
Juridisch advies
Scheidingsplanner
Second opinion
Verzorgen belastingaangifte

Onze locatie

Strataego Advies Eindhoven - fiscaal juridisch strategen


Stratumsedijk 6 5611 ND Eindhoven
0403041460 Klik om te bellen