Schuurman & De Leeuw Accountants


Nieuwe Kanaal 9-D 6709 PA Wageningen
0317413281 Klik om te bellen

Over Schuurman & De Leeuw Accountants

Schuurman & de Leeuw accountants heeft als uitgangspunt dat zij kwalitatief hoogwaardige diensten en adviezen wil leveren.

Onze administratieve diensten verlopen intern, met behulp van betrokken en hoog opgeleide medewerkers en hoogwaardige software, uiterst efficiënt. Onze adviezen kenmerken zich door de trefwoorden helder, eerlijk en duidelijk. De jaarrekening zal voor u geen verrassing zijn. U bent door ons al eerder geïnformeerd over uw resultaten. Met betrekking tot de fiscale aangiften geldt bij ons de stelregel: binnen de regels halen wij er het maximale uit.

Met betrekking tot personeelszaken behartigen wij uw belangen als werkgever door enerzijds te zorgen dat uw medewerkers duidelijke loonstroken ontvangen. Daarnaast adviseren wij u op het gebied van alle regelgeving die verbonden is aan het hebben van personeel. Ons vak, voor u een zorg minder.

Wij hebben het motto “Meer dan cijfers alleen”. Hiermee brengen we tot uitdrukking dat de dienstverlening verder gaat dan het jaarlijks opstellen van de jaarrekening en het verzorgen van de fiscale aangiften.

Schuurman & De Leeuw Accountants in het kort

Particulier / zakelijk

Zakelijk

Diensten

Advisering
Boekhouding
Controle
Fiscaliteiten
Salarisadministratie

Onze locatie

Schuurman & De Leeuw Accountants


Nieuwe Kanaal 9-D 6709 PA Wageningen
0317413281 Klik om te bellen