OOvB adviseurs en accountants


De la Sallestraat 8 5384 NK Heesch
0412-612818 Klik om te bellen

Over OOvB adviseurs en accountants

OOvB. Wel degelijk.

Het zakelijk succes van OOvB adviseurs en accountants gaat terug tot bijna 50 jaar geleden. De jarenlange ervaring en de gebundelde kennis van accountants, fiscalisten, juristen en bedrijfseconomische adviseurs heeft geleid tot een solide reputatie bij vele klanten uit het MKB, vrije beroepsgroepen, ‘non profit’ organisaties en agrarische ondernemers. Al deze klanten vertrouwen op onze betrokkenheid en deskundigheid. Op administratief, bedrijfseconomisch, fiscaal en juridisch vlak. Daarvoor zetten zich meer dan 100 deskundige professionals in. Dag in dag uit.
Met onze vijf vestigingen in Cuijk, Wijchen, Wanroij, Heesch en Boekel zijn wij diepgeworteld in de regio en weten we wat onze klanten beweegt. Op zakelijk vlak én privé wanneer dat aan de orde is. Deze betrokkenheid wordt gewaardeerd.

Heeft u interesse in een nadere kennismaking met de adviseurs en accountants van OOvB? Dan nodigen wij u graag uit om een kijkje te nemen op onze website. Natuurlijk kunt u ook direct contact opnemen voor een vrijblijvende kennismaking met één van onze vennoten. Wij staan graag voor u klaar.

OOvB adviseurs en accountants in het kort

Particulier / zakelijk

Particulier
Zakelijk

Diensten

Advisering
Bedrijfsbegeleiding
Boekhouding
Controle
Corporate Finance
Fiscaliteiten
Juridisch advies
Second opinion
Startersbegeleiding

Onze locatie

OOvB adviseurs en accountants


De la Sallestraat 8 5384 NK Heesch
0412-612818 Klik om te bellen