J.C. Suurmond & zn. Belastingadviseurs


Zwarte Zee 100 3144 DE Maassluis
010 303 3701 Klik om te bellen

Betrouwbaar
Klant staat centraal
Uitstekend internationaal belastingadvies

Over J.C. Suurmond & zn. Belastingadviseurs

Al vanaf 1986, toen de oprichter Hans Suurmond wegging bij een groot internationaal accountantskantoor, staan we onze zakelijke en individuele klanten bij met internationaal belastingadvies.

Wie we zijn
Wij zijn een belastingadvieskantoor van 10 man en zijn gevestigd in Maasluis aan de Nieuwe Waterweg. Onze locatie is niet voor niets midden in het meest internationale gebied van Nederland. Denk hierbij aan de haven met in- en exportbedrijven, ministeries en ambassades van alle landen en hoofdkantoren van internationale bedrijven waar expats werken en studeren. Wij voorzien van advies in situaties zoals werken in het buitenland, de inkeerregeling, belastingaangifte, het adviseren bij remigreren of het houden van een tweede huis in het buitenland. De toegevoegde waarde die wij door ons fiscale advies kunnen bieden, vormt voor ons daarbij het speerpunt.

Onze missie
Onze missie is om iedere belastingplichtige – particulier of onderneming – een optimale oplossing te bieden voor hun fiscaal-financiële wensen en verplichtingen. Dit bereiken wij door voor onze cliënten zoveel mogelijk belasting te besparen, de administratieve zaken professioneel te verzorgen en dit te begeleiden met pro-actieve advisering.
Vertrouwen en een persoonlijke, flexibele opstelling zijn sleutelwoorden in het functioneren van ons kantoor. Concreet betekent dit voor u direct en pro-actief communiceren met uw contactpersoon en snelle actie waar nodig. Als uw vertrouwde adviseur staan wij tot uw beschikking wanneer u ons nodig heeft en zetten wij graag die extra stap voor u!

Op maat gemaakt advies
Als particulier of ondernemer wilt u zeker weten dat u deskundig en professioneel bijgestaan wordt in uw fiscale zaken. Voor ons heeft de kwaliteit voor onze cliënten dan ook hoogste prioriteit, zodat u kunt rekenen op deskundigheid, professionaliteit, onafhankelijkheid en integriteit.
Hier hoort ook bij dat als het gevraagde de reikwijdte van onze diensten of kennis te buiten gaat, wij hiervoor andere professionele dienstverleners uit ons netwerk consulteren zodat u verzekerd bent van het beste advies. Dat bespaart u tijd, geld en zorgen: een hele belasting minder!

Een hele belasting minder

Foto's

vacature fiscalist MKB internationaal

J.C. Suurmond & zn. Belastingadviseurs in het kort

Particulier / zakelijk

Particulier
Zakelijk

Diensten

Advisering
Belastingaangifte
Boekhouding
Fiscaliteiten
Internationaal
Salarisadministratie
Verzorgen belastingaangifte

Artikelen

Remigreren naar Nederland fiscale gevolgen

In veel gevallen is een emigratie vanuit Nederland niet definitief. Een remigratie naar Nederland kan gepland zijn, bijvoorbeeld bij een tijdelijke dienstbetrekking in het buitenland. Remigreren naar...

Onze locatie

J.C. Suurmond & zn. Belastingadviseurs


Zwarte Zee 100 3144 DE Maassluis
010 303 3701 Klik om te bellen