J.C. Suurmond & zn. Belastingadviseurs


Jupiter 65 2685 LV Poeldijk
0174 244725 Klik om te bellen

Over J.C. Suurmond & zn. Belastingadviseurs

Een hele belasting minder!
Als vertrouwde adviseurs sinds 1986 is het onze missie om iedere belastingplichtige – particulier of onderneming – een optimale oplossing te bieden voor hun fiscaal-financiële wensen en verplichtingen. Dit bereiken wij door voor onze cliënten zoveel mogelijk belasting te besparen, de administratieve zaken professioneel te verzorgen en dit te begeleiden met proactieve advisering.
Omdat de belangen van onze cliënten centraal staan voor ons, zetten wij graag die extra stap om het beste resultaat te bereiken. Wij leggen de nadruk op onze adviserende rol en zien ons dan ook niet als enkel een aangifteservice of administratiekantoor. Wij willen niet alleen een bepaald ‘product’ zo snel mogelijk afleveren voor de cliënt, maar onze cliënt vanuit een totaalbenadering op alle gebieden een kwaliteitsoplossing bieden. Als uw vertrouwde adviseur besparen wij u tijd, geld en zorgen.
Ons belastingadvieskantoor beheerst het hele spectrum van belastingen: verzorging van alle aangiften, nationale en internationale belastingadviezen over uiteenlopende onderwerpen, bezwaar- en beroepsprocedures en taxplanning.

SPECIALITEITEN J.C. SUURMOND & ZN. BELASTINGADVISEURS
advies, aftrek monumentenkosten, belastingaangifte, erfbelasting, inkeerregeling, internationale belastingsituaties, nalatenschappen, successierecht

Foto's

J.C. Suurmond & zn. Belastingadviseurs in het kort

Particulier / zakelijk

Particulier
Zakelijk

Diensten

Advisering
Belastingaangifte
Boekhouding
Fiscaliteiten
Salarisadministratie

Artikelen

Remigreren naar Nederland fiscale gevolgen

In veel gevallen is een emigratie vanuit Nederland niet definitief. Een remigratie naar Nederland kan gepland zijn, bijvoorbeeld bij een tijdelijke dienstbetrekking in het buitenland. Remigreren naar...

Onze locatie

J.C. Suurmond & zn. Belastingadviseurs


Jupiter 65 2685 LV Poeldijk
0174 244725 Klik om te bellen