Blaauw | belastingadvies


Nijverheidsweg Noord 60-19 3812 PM Amersfoort
033-480 05 65 Klik om te bellen

Kritisch, betrokken en betrouwbaar
Persoonlijke benadering en heldere afspraken
Fiscale expertise en bedrijfskundige aanpak

Over Blaauw | belastingadvies

De belastingadviseur voor MKB en inspiratiebron voor ondernemers

Onze kerntaak is om u helder te adviseren over fiscale zaken. En we koppelen daaraan bedrijfskundige advisering, een combinatie die meerwaarde creëert voor uw bedrijf. En we zijn kritisch. Wij gaan namelijk voor resultaat; úw resultaat. Zodat uw bedrijf bloeit en groeit. Want een gezond bedrijf is een onderneming voor de toekomst. Dát is de werkwijze van Blaauw|belastingadvies in Amersfoort. Uw vertrouwde adviseur voor MKB-bedrijven, ZZP’ers en startende ondernemers.

Fiscaal en bedrijfskundig advies

Als belastingadviseurs kijken wij graag verder dan alleen de fiscale cijfers. Startende én gevestigde MKB-bedrijven kunnen bij ons rekenen op compleet advies; goed onderbouwd en toegespitst op uw situatie en organisatie. U profiteert daarbij van onze bedrijfskundige achtergrond. Natuurlijk kunt u bij ons terecht voor een belastingaangifte of financieel overzicht. Maar wij denken ook graag met u mee over het reilen en zeilen van uw MKB-bedrijf. Ook adviseren wij u graag over uw financiële toekomst. Wij zijn gecertificeerd lid van het Register Belastingadviseurs, dat geeft u vertrouwen in onze deskundigheid.

Ate Blaauw, gepassioneerd fiscalist

Blaauw|belastingadvies kijkt veel verder dan cijfers alleen. Dat heeft alles te maken met de achtergrond van oprichter en eigenaar Ate Blaauw, een gepassioneerd fiscalist met veel ervaring in het vak en met de ambitie om uw succes te realiseren. Hij studeerde financieel management en MBA-Bedrijfskunde en werkte jarenlang als financial controller in het bedrijfsleven, onder meer bij vastgoedorganisaties en een groot internationaal bedrijf. Eind jaren negentig volgde hij de opleiding tot fiscalist en studeerde af als Register Belastingadviseur. In 2002 volgde hij zijn droom en richtte Blaauw|belastingadvies op.

Waarom kiezen voor Blaauw | belastingadvies

Als ondernemer heeft u ongetwijfeld ook dromen en ambities. Zoals groei en ontwikkeling, van uw bedrijf én van uzelf als ondernemer. Wij helpen u graag deze dromen en ambities te verwezenlijken. En daar worden ook wij enthousiast van. Wij gaan op een persoonlijke en open manier met u het gesprek aan. We zijn benieuwd naar uw organisatie en naar de cijfers erachter. En we geven onze kijk op uw aanpak. Kritisch, doortastend en zorgvuldig. En altijd met de nadruk op wat ú wilt en wat bij ú past. Onze uitgangspunt daarbij is: niet meer dan nodig, niet minder dan noodzakelijk. Onze kracht? Heldere afspraken!

Wat maakt Blaauw | belastingadvies uniek

Wij combineren fiscale expertise met bedrijfskundige advisering. Wij stellen u kritische vragen: Behaalt uw organisatie voldoende rendement? Is de continuïteit voldoende zeker? Hoe kunt u de waarde van uw bedrijf verhogen, zodat dit over vijf jaar verkoopklaar is? Heeft u de juiste mensen aan boord om een andere koers te varen?

Binnen elk bedrijf spelen deze strategische en praktische vragen. Wij helpen ondernemers hun prestaties te verbeteren. Met actuele fiscale en financiële inzichten, praktijkgerichte adviezen en praktische ondersteuning. En dat maakt ons zo uniek!

De belastingadviseur voor het MKB

Blaauw | belastingadvies in het kort

Particulier / zakelijk

Zakelijk

Diensten

Advisering
Automatisering boekhouding
Bedrijfsbegeleiding
Fiscaliteiten
Salarisadministratie
Verzorgen belastingaangifte

Certificeringen

Gecertificeerd Register Belastingadviseur (RB)

Onze locatie

Blaauw | belastingadvies


Nijverheidsweg Noord 60-19 3812 PM Amersfoort
033-480 05 65 Klik om te bellen