Beckers Adviesgroep


J H W Robersstraat 180 7545 HG Enschede
0538500100 Klik om te bellen

Over Beckers Adviesgroep

In concreto begeleidt de Beckers Adviesgroep de ondernemer bij al zijn administratieve verplichtingen. Voor de bepaling van uw bedrijfsresultaten stellen wij de jaarrekening op en voorzien wij de cliënt desgewenst van –altijd zéér verhelderende en nuttige– tussentijdse rapportages. En zodra de resultaten bekend zijn, richten wij onze aandacht op de fiscale gevolgen, waarbij wij het verzorgen van de aangifte inkomsten-, en vennootschapsbelasting ieder jaar weer als maatwerk beschouwen.

Ook de salarisadministratie kunnen wij volledig verzorgen en tevens zijn wij behulpzaam bij het invullen van diverse formulieren in dit kader of het opstellen van een arbeidscontract.

Tot slot is de Beckers Adviesgroep voor u een deskundige gesprekspartner in zakelijke kwesties als het kiezen van de juiste ondernemingsvorm en het starten, uitbouwen dan wel beëindigen van een onderneming. Kennis die zich uiteraard ook uitstrekt tot het gebied van verzekeringen, subsidies, financieringen en estate planning.

Wij maken duidelijke afspraken over de door ons te verrichten werkzaamheden, het aantal hiervoor benodigde uren en de tarieven.

Facturering vindt dan ook dienovereenkomstig gespecificeerd plaats.

Particulier / zakelijk

Particulier
Zakelijk

Onze locatie

Beckers Adviesgroep


J H W Robersstraat 180 7545 HG Enschede
0538500100 Klik om te bellen