BDS Fiscale & Financiële Adviseurs


De Molen 4 3994 DB Houten
030-6013437 Klik om te bellen

Over BDS Fiscale & Financiële Adviseurs

BDS Fiscale & Financiële Adviseurs is een breed en hoogwaardig uitgerust fiscaal en financieel advieskantoor en combineert het beste van twee werelden:

Als gevolg van de geringe omvang van ons kantoor kunnen we snel en slagvaardig opereren, is de flexibiliteit groot, zijn de lijnen kort en heeft u direct contact met onze medewerkers. Daarnaast is de kwaliteit van een niveau die u mag verwachten van een (middel)groot accountantskantoor.

Wij zijn voornamelijk actief in het midden- en kleinbedrijf (MKB). Wij verzorgen administraties en boekhoudingen, desgewenst geheel digitaal en papierloos, en stellen uw jaarrekening samen. Daarnaast zijn wij sterk in fiscaal advies en op het gebied van financiële- en estate planning. Wij zijn aangesloten bij het Register Belastingadviseurs. Bij deze beroepsorganisatie zijn maar liefst 7.500 kantoren aangesloten, en waarborgt een kwalitatief hoogwaardige dienstverlening.

Ons personeel is op administratief, financieel en fiscaal niveau opgeleid. Er zijn een aantal adviseurs werkzaam, waaronder een academisch gevormde en gecertificeerde belastingadviseur.

Daarnaast beschikken wij over een betrouwbaar netwerk van dienstverleners die uitstekend in staat zijn om werkzaamheden die in het verlengde van onze activiteiten liggen op zich te nemen. Denk daarbij aan notarissen, advocaten, banken, makelaardij, (auto)leasemaatschappijen en onafhankelijke adviseurs in verzekeringen.

Tevens bent u bij ons aan het juiste adres als u gekwalificeerd financieel / administratief personeel op verschillende kennis- en opleidingsniveaus zou willen inhuren. Wij leveren de juiste persoon op de juiste plaats, aangezien wij beschikken over snel inzetbaar personeel.

Wij werken vanuit 2 operationele kantoren, in Capelle aan den IJssel (bij Rotterdam) en Nieuwegein (bij Utrecht). Tevens hebben wij de mogelijkheid onze dienstverlening vanuit Amsterdam te verrichten en daar besprekingen te arrangeren.

Kortom, wij kunnen een totaalpakket naar uw wens aanbieden met betrekking tot al uw financiële en fiscale zaken. Voor meer informatie en een passende aanpak voor uw organisatie, neem graag contact met ons op.

BDS Fiscale & Financiële Adviseurs in het kort

Particulier / zakelijk

Particulier
Zakelijk

Diensten

Advisering
Automatisering boekhouding
Belastingaangifte
Bezwaar en beroep
Boekhouding
Financial planning
Fiscaliteiten
Jaarrekening
Salarisadministratie
Verzorgen belastingaangifte

Onze locatie

BDS Fiscale & Financiële Adviseurs


De Molen 4 3994 DB Houten
030-6013437 Klik om te bellen