Administratiekantoor Hofman


Oosterlaan 14 7973 JR Darp
0621428948 Klik om te bellen

Over Administratiekantoor Hofman

Administratiekantoor Hofman is sinds april 2004 gevestigd in Darp (ZW Drenthe). Wij zijn een kleinschalig kantoor en werken vanuit huis. Ons team bestaat uit Theo Hofman en Marian van der Hoek.

Theo is een ervaren boekhouder en heeft ruime werkervaring opgedaan bij verschillende ondernemingen en de belastingdienst. Theo verzorgt de boekhouding en de belastingaangiften van onze klanten. Daarnaast geeft hij advies en hulp bij het inrichting van de financiële administraties.

Marian heeft ruime werkervaring als commercieel- en secretarieel medewerkster. Voor onze klanten verzorgt zij de loonadministratie en helpt bij het opzetten van standaard contracten en lay-out van documenten voor onze klanten. Daarnaast kan zij webwinkeliers helpen bij opzetten van een webwinkel.

Persoonlijk contact en een langdurige klantenrelatie vinden wij net zo belangrijk als onze kennis op het gebied van regels en cijfers. Naast het administratiekantoor zijn wij ook eigenaar van een Webwinkel hierdoor hebben niet alleen ruime kennis van de belastingregels maar weten wij ook welke andere problemen u als ondernemer kan tegenkomen. Wij kunnen u daardoor op alle fronten hulp bieden en advies geven bij de administratieve werkzaamheden. Bent u benieuwd wat wij u kunnen bieden. U kunt altijd contact opnemen voor een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Het Midden en Klein Bedrijf
Administratiekantoor Hofman levert administratieve diensten voor het Midden- en Kleinbedrijf en wij helpen ondernemers met het inrichten en optimaliseren van de boekhouding, loonadministratie, financieel advies en het opstellen van de jaarrekeningen.

Wij helpen al meer dan 10 jaar ondernemers met het laten groeien van hun onderneming. Administratiekantoor Hofman weet als geen ander welke fases u als ondernemer doormaakt en tegen welke administratieve en financiële uitdagingen u aanloopt.

Administratiekantoor Hofman kan door deze jarenlange ervaring en opgedane kennis u ten alle tijden op diverse vlakken adviseren en ondersteunen.

Wij kunnen u helpen met:

- (Her)inrichten en optimaliseren van uw bedrijfsadministratie
- Opstellen van uw jaarrekening
- Salarisadministratie en opstellen arbeidscontracten
- Financiële & fiscale planning en belastingaangiften
- Financieel advies en financiële second opinion

Wij weten dat het uitbesteden van een financiële administratie vaak erg duur is en dat veel ondernemers daar tegen opzien. Wij kunnen u echter scherpe tarieven aanbieden. In een persoonlijk vrijblijvend kennismakingsgesprek bepalen wij samen met u welke werkzaamheden wij van u kunnen overnemen. En dat tegen een scherpe vaste prijs voor alleen de werkzaamheden die u nodig heeft zodat u nooit te veel betaald.
Wilt u meer weten over onze dienstverlening, heeft u de behoefte aan een second opinion of heeft u een andere vraag? Neemt u dan gerust contact met ons op.

Tijdens kantooruren kunt u ons bereiken op telefoonnummer 0621 428 948

Administratiekantoor Hofman in het kort

Particulier / zakelijk

Particulier
Zakelijk

Diensten

Administraties
Advisering
Belastingaangifte
Bezwaar en beroep
Boekhouding
Controle
Jaarrekening
Personeelsdiensten
Salarisadministratie
Second opinion
Startersbegeleiding
Verzorgen belastingaangifte

Onze locatie

Administratiekantoor Hofman


Oosterlaan 14 7973 JR Darp
0621428948 Klik om te bellen