Adfice B.V.


Stadhoudersweg 154D 3039 CN Rotterdam
06-41251513 Klik om te bellen

Over Adfice B.V.

Al meer dan 15 jaar ervaring in het verzorgen van belastingaangiften en toeslagen voor particulieren en zzp-ers. Ook voor hulp bij het indienen van onder andere bezwaarschriften, verzoek tot middeling en jaarruimteberekeningen (voor de aftrek van lijfrentepremie).

Veranderingen in uw persoonlijke levenssfeer kunnen ook van invloed zijn op de belastingaangiften en eventuele teruggaven of toeslagen. Denk hierbij aan het aan- of verkopen van een woning, de geboorte van een kind, verhuizen naar het buitenland, een (echt)scheiding of het overlijden van een familielid. Voor belastingadvies over deze en andere zaken kunt u bij Adfice terecht.

Heeft u vragen over een belastingaangiften van oudere jaren en denk u dat u recht had op een hogere belastingteruggave? Dan zoeken wij dat voor u uit. Wij onderzoeken uw administratie en als blijkt dat het zinvol is, herstellen wij de oude onjuiste aangiften bij de belastingdienst.

Adfice B.V. is een klein kantoor met een heel groot netwerk van specialisten en belastingadviseurs. Altijd up-to-date door cursussen en opleidingen, waardoor wij u van het beste advies kunnen voorzien.

**Also for internationals/expats - English is not a problem**

Foto's

Logo Adfice

Adfice B.V. in het kort

Particulier / zakelijk

Particulier
Zakelijk

Diensten

Administraties
Advisering
Belastingaangifte
Bezwaar en beroep
Boekhouding
Fiscaliteiten
Internationaal
Verzorgen belastingaangifte

Onze locatie

Logo Adfice B.V.

Adfice B.V.

Adfice B.V.


Stadhoudersweg 154D 3039 CN Rotterdam
06-41251513 Klik om te bellen